Inlocuire garnituri usi si ferestre termopan Bucuresti

Inlocuire garnituri usi si ferestre termopan Bucuresti

Inlocuire garnituri usi si ferestre termopan Bucuresti si Ilfov

 

Garnitura termopan este banda din cauciuc negru ce inconjoara perimetrul tocului si al cercevelei si prin aceasta se creaza o suprafata de contact uniforma ce asigura buna etansare a ferestrelor si usilor termopan.

Inlocuirea garniturii, a chederului asigura performantele termoizolante, fonoizolante si hidroizolante ale ferestrelor tale. O garnitura de calitate are o durata de viata de aproximativ 2 ani. Dupa acest timp incepe sa se taseze, macine sau chiar sa se rupa producand astfel deficiente de izolare.  Cele mai comune sunt patrunderea apei a zgomotului si a aerului in camera cu fereastra termopan defecta. Intretinerea garniturilor presupune o stergere periodica cu o substanta siliconica speciala pentru a mentine elasticitatea si protectia impotriva factorilor externi.

Avem in stoc orice tip de garnitura pentru ferestre si usi termopan, chedere si tot ce presupune schimbarea pentru orice marca de profil. Aceasta operatiune se poate desfasura la adresa clientului si este recomandata schimbarea garniturii pentru toate ferestrele care au fost montate la ceeasi data.

Inlocuire garnituri usi si ferestre termopan Bucuresti si Ilfov

garnituri termopane

Inlocuire garnituri usi si ferestre termopan Bucuresti si Ilfov

Interventii in Bucuresti Sectoarele 1,2,3,4,5,6 si in localitatile limitrofe din Judetul Ilfov : Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Cere o estimare

interventii urgente reparatii termopane

Interventie in regim de urgenta

In cazul in care problema aparuta nu supota amanare: usi, feretre blocate, usi ferestre care nu se inchid, usi deteriorate, ferestre cu sticla termopan sparta sau fisurata.

interventii rapide reparatii termopane

Interventie rapida in max 24h

Pentru orice fel de problema aparuta. Daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator sau nu mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor ori feroneria nu mai functioneaza corect.

Ai probleme cu usa sau fereastra termopan ?

FA O PROGRAMARE ACUM !

GLAFURI INTERIOR / EXTERIOR

Vindem si montam glafuri interior/exterior la toate dimensiunile. Culori: alb, gri, stejar auriu, nuc, wenge, mahon. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

PLASE INSECTE

Realizam plase fixe sau mobile, pe balamale. Repararm plase tantari. Inlocuim plasa rupta, accesorii, clipsuri, manere, etc. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

PANELURI PVC

Vindem, inlocuim paneluri PVC-XPS pentru usi termopan, culori: alb, gri, stejar auriu, nuc, wenge, mahon. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

magazin online solidon

garantie reparatii termopane

Zona de activitate

Bucuresti (Sect.1, Sect.2, Sect.3, Sect.4, Sect.5, Sect.6,) si in toate localitatile din Jud. Ilfov.

Avem grija de confortul tau

Peste 10.000 de ferestre reparate, peste 3.000 de usi reparate, peste 4.000 de clienti multumiți.

15 ani de experienta

Suntem o societate cu capital integral romanesc cu o vasta experienta in domeniul ferestrelor si usilor.

Magazin online

Daca esti firma de reparatii, daca doresti sa-ti repari singur fereastra sau usa, aici gasesti tot ce ai nevoie.