Servicii termopane Bucuresti

Servicii termopane Bucuresti

Servicii termopane Bucuresti si Ilfov

Asiguram servicii de montaj, intretinere si reparatii usi si ferestre termopan pentru toate tipurile de tamplarie: Pvc, Alu, Lemn.

 

servicii termopane solidon

Repararea unei ferestre din PVC va costa adesea mult mai putin decat schimbarea acesteia. Desi ferestrele din PVC au o durabilitate exceptionala, se intampla sa apara fisuri si mici dereglari, fie pe toc, fie pe deschidere. Apoi este necesar sa reparati cadrul ferestrei, in special pentru a evita problemele de umiditate.
In functie de caz, reparatia ferestrei dumneavoastra poate fi efectuata la fata locului sau in depozit. Problema unei ferestre poate fi legata si de feronerie, adica de elementele care asigura articularea si inchiderea ferestrei. Acestea includ balamalele, precum si sistemele de blocare.Cand ferestrele scartaie sau refuza sa se deschida, de obicei balamalele sunt sursa problemei. Balamalele defecte trebuie de cele mai multe ori inlocuite, dar se intampla si sa fie suficienta o simpla lubrifiere a acestora pentru a le reactiva.
Functionarea corecta a ferestrelor si a usilor este cruciala in casa dumneavoastra pentru a va asigura siguranta. Daca observati o defectiune, reparatia ferestrei dvs. , fie ca este PVC, lemn sau aluminiu sau a usii trebuie sa aiba loc cat mai curand posibil. Interventia reusita va garanteaza izolare termica si fonica, izolare la aer, etanseitate la apa si mai presus de toate o mare liniste. Chiar daca ferestrele si usile sunt proiectate pentru a rezista la multe deschideri si inchideri, acestea nu sunt ferite de uzura. Daca aveti copii este indicat sa va montati manere cu cheie pentru a preintimpina situatii nedorite.
Avem intreaga gama de piese si accesorii pe stoc. Piesele de schimb sunt toate Clasa A. Dintre aceste feronerii putem da următoarele exemple: ROTO, GU-unijet, WINKHAUS, SIGENIA AUBI, MACO. Producatorii acestor marci de feronerie prezinta garantii de funcționare si de asemenea un număr mare de actionarii (15000 cicluri închis/deschis).

servicii termopane solidon

Avem tehnicieni cu experienta si abordam toate tipurile de reparatii

Interventii in Bucuresti Sectoarele 1,2,3,4,5,6 si in localitatile limitrofe din Judetul Ilfov : Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Cere o estimare

magazin online solidon

Zona de activitate

Bucuresti (Sect.1, Sect.2, Sect.3, Sect.4, Sect.5, Sect.6,) si in toate localitatile din Jud. Ilfov.

Avem grija de confortul tau

Peste 10.000 de ferestre reparate, peste 3.000 de usi reparate, peste 4.000 de clienti multumiți.

15 ani de experienta

Suntem o societate cu capital integral romanesc cu o vasta experienta in domeniul ferestrelor si usilor.

Magazin online

Daca esti firma de reparatii, daca doresti sa-ti repari singur fereastra sau usa, aici gasesti tot ce ai nevoie.