Inlocuire sticla usi si ferestre termopan Bucuresti

Inlocuire sticla usi si ferestre termopan Bucuresti

Inlocuire sticla usi si ferestre termopan Bucuresti si Ilfov

 

Geamul termopan este o constructie formata din doua sticle având Intre ele o bagheta de aluminiu sigilata cu ajutorul membranelor cauciucate. Dar acest lucru este deja cunoscut, si de multa vreme nu mai este un mister capacitatea sticlei termopan de a pastra temperatura si ambianta placuta.

Sticla termopan este un geam normal, acoperit cu un strat de nitrat. intre cele doua sticle suprapuse, este indicat sa se introduca un gaz inert, cu rolul de a mentine si de a izola interiorul fata de conditiile atmosferice.

Daca ferestrele sunt mai vechi de 10 ani este posibil ca sticla din tamplaria termopan sa fie fara un grad de izolare performant. Acum poti alege sa iti schimbi sticla cu sticla LowE, Float, 4 Seasons (4 anotimpuri), laminata, securizata, ornamentala, reflexiva, sablata, satinata.

Sticla termopan mai veche, poate avea mici probleme de executie, astfel, aburindu-se in interiorul celor doua foi de geam. Noi putem inlocui geamurile vechi si cu probleme, cu geamuri noi de calitate, crescand astfel confortul dumneavoastra.

Pentru aceasta operatiune trebuie doar sa ne comunicati dimensiunile sticlei, tipul tamlplariei si ce tip de geam doriti.

Inlocuire sticla usi si ferestre termopan1

Inlocuire sticla usi si ferestre termopan

O fereastra sparta poate duce la multe complicatii. Reactionati cat mai repede posibil si apelati la serviciile noastre pentru reparatii de urgenta. Cand geamurile se sparg, aceasta constituie un real pericol pentru siguranta dumneavoastra, cu atat mai mult daca aveti copii.

Datorita unei cunoasteri perfecte a materialelor utilizate, suntem in masura sa garantam o munca atenta, care respecta standardele in vigoare in materie de calitate si siguranta.

Interventii in Bucuresti Sectoarele 1,2,3,4,5,6 si in localitatile limitrofe din Judetul Ilfov : Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Cere o estimare

interventii urgente reparatii termopane

Interventie in regim de urgenta

In cazul in care problema aparuta nu supota amanare: usi, feretre blocate, usi ferestre care nu se inchid, usi deteriorate, ferestre cu sticla termopan sparta sau fisurata.

interventii rapide reparatii termopane

Interventie rapida in max 24h

Pentru orice fel de problema aparuta. Daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator sau nu mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor ori feroneria nu mai functioneaza corect.

Ai probleme cu usa sau fereastra termopan ?

FA O PROGRAMARE ACUM !

GLAFURI INTERIOR / EXTERIOR

Vindem si montam glafuri interior/exterior la toate dimensiunile. Culori: alb, gri, stejar auriu, nuc, wenge, mahon. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

PLASE INSECTE

Realizam plase fixe sau mobile, pe balamale. Repararm plase tantari. Inlocuim plasa rupta, accesorii, clipsuri, manere, etc. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

PANELURI PVC

Vindem, inlocuim paneluri PVC-XPS pentru usi termopan, culori: alb, gri, stejar auriu, nuc, wenge, mahon. Ne trimiti dimensiunile, culoarea si numarul de bucati si noi iti spunem pretul cu montaj inclus.

CERE O OFERTA DE PRET

magazin online solidon

garantie reparatii termopane

Zona de activitate

Bucuresti (Sect.1, Sect.2, Sect.3, Sect.4, Sect.5, Sect.6,) si in toate localitatile din Jud. Ilfov.

Avem grija de confortul tau

Peste 10.000 de ferestre reparate, peste 3.000 de usi reparate, peste 4.000 de clienti multumiți.

15 ani de experienta

Suntem o societate cu capital integral romanesc cu o vasta experienta in domeniul ferestrelor si usilor.

Magazin online

Daca esti firma de reparatii, daca doresti sa-ti repari singur fereastra sau usa, aici gasesti tot ce ai nevoie.