Plase insecte Bucuresti

Plase insecte Bucuresti

Plase insecte Bucuresti si Ilfov

Producem, vindem si montam plase anti-insecte. Avem accesorii pentru plase anti-insecte, in cazul in care doresti sa-ti repari sau sa-ti construiesti singur plasele.

Plase insecte cu balamale

Sunt varianta clasica de plase antiinsecte. Se realizeaza pe comanda in functie de dimensiunile ferestrelor si usilor. Plasa vine in partea exterioara, fixata intr-o rama cu balamale. Aceasta se deschide si se inchide in acelasi sens cu usa sau fereastra. Sunt foarte versatile, adaptandu-se perfect oricarui tip de tamplarie sau stil arhitectural. Sunt simplu si rapid de utilizat si de curatat. Se pot produce si in varianta fixa fara balamale. Rama plasei poate avea culoarea tamplariei, sau, la alegere orice alta culoare din gama RAL.

plase insecte bucuresti

Plase insecte tip rulou

Au o caseta in partea superioara, in care se strange plasa si rame din aluminiu care incadreaza perfect tamplaria la exteriorul ferestrei. Caseta protejeaza sita pe timp de iarna. In partile laterale, plasele tip rulou au perii, pentru o inchidere ermetica. Suplimentar, poti alege sa montezi o frana siliconica, pentru a prelungi durata de viata a plaselor si a preveni accidentele. Plasa se actioneaza cu ajutorul unui snur. Pentru inchidere, ele au in partea de jos fie un sistem de prindere, fie se inchid cu sistem magnetic.
Plasele tip rulou sunt singurul tip de plase care pot fi montate in combinatie cu rulouri exterioare din aluminiu. Daca optezi pentru montarea simultana a acestora, poti alege rulouri cu plase antiinsecte incorporate. Daca ai deja rulouri exterioare, poti adauga ulterior plase de tantari tip rulou. Culoarea casetei si a ramelor poate fi aleasa, pe comanda din nuante ce imita lemnul sau alte culori din gama RAL.

Plase insecte tip plisse

Au cea mai noua tehnologie si reprezinta singurul tip de plasa ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m. Avantajele provin din faptul ca plasele tip plisse nu afecteaza tamplaria si sunt aplicabile pe toate cele 3 tipuri de tamplarie de la intrarile in casa: lemn, PVC sau aluminiu.
Structura plasei plisse este sub forma de evantai, cu design placut si fara elemente de pretensionare. Neavand arcuri, acest tip de plasa are o durata mai lunga de viata si se uzeaza mai greu. Plasa plisse are un sistem inovator de culisare si poate fi formata din unul sau doua canate, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare. Este versatila si poti opta pentru actionare orizontala sau verticala, de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. In ceea ce priveste culoarea, poti alege nuante ce imita lemnul, alb sau alte culori din gama RAL.

plase insecte plisse

magazin online solidon

Interventii in Bucuresti Sectoarele 1,2,3,4,5,6 si in localitatile limitrofe din Judetul Ilfov : Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Cere o estimare

Zona de activitate

Bucuresti (Sect.1, Sect.2, Sect.3, Sect.4, Sect.5, Sect.6,) si in toate localitatile din Jud. Ilfov.

Avem grija de confortul tau

Peste 10.000 de ferestre reparate, peste 3.000 de usi reparate, peste 4.000 de clienti multumiți.

15 ani de experienta

Suntem o societate cu capital integral romanesc cu o vasta experienta in domeniul ferestrelor si usilor.

Magazin online

Daca esti firma de reparatii, daca doresti sa-ti repari singur fereastra sau usa, aici gasesti tot ce ai nevoie.